​info@byg-al.com   mail

Man-tors: kl. 7.30 - 17.00 / Fredag: kl. 7.30 - 16.00  ​ ur

​Medlem af Håndværker Garanti  •  Mange års erfaring  •  Fokus på kvalitet og godt håndværk

​Udskiftning af vinduer og døre i høj kvalitet

La Cour Byg ApS i Hillerød tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv i blandt andet Birkerød og Allerød. Vi kan levere vinduer og døre i træ, træ-alu, PVC og mahogni, og al udskiftning af vinduer og døre sker med elementer, der er underlagt den strengeste kvalitetskontrol.

Træ-alu er populært ved udskiftning af vinduer

​Ved udskiftning af vinduer er det populært at vælge træ-alu, hvor der er træ indvendig og aluminium udvendig. Vinduet er med andre ord identisk med et trævindue, når du betragter det indefra. Den udvendige aluminiumprofil er derimod modstandsdygtig over for vind og vejr, ligesom den kræver en minimal vedligeholdelse.

Det er muligt at vælge mahogni ved udskiftning af vinduer og døre, hvis du lægger særlig vægt på æstetik og kvalitet, men du kan også vælge teaktræ eller egetræ.

​Alle vinduerne kræver en minimal vedligeholdelse, men for eksempel mahogni bør olieres en gang om året, eller når det får et gråligt skær.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Vi sætter altid en stor ære i, at vores arbejde skal afleveres til den aftalte tid og med kvaliteten i top. Desuden skal der være en god dialog fra start til slut.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om de forskellige muligheder, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre. 

Du kan ringe til os på telefon 41 87 88 78, men du kan også skrive til os på info@byg-al.com. Du er meget velkommen til at høre mere om hvad vi tilbyder, om det så er et nyt badeværelse eller en gulvafslibning.

​​Vurderet 3,9 ud af 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på ​Anmeld-Håndværker.dk

Kontakt

La Cour Byg ApS

Frejasvej 23B, 3400 Hillerød​​

Tlf.: 41 87 88 78

Mail: info@byg-al.com  

​CVR: 36971649​

Garanti​